وجود موهای بیش از اندازه و ناخواسته در قسمتهای مختلف بدن و صورت ن ناشی از پدیده ای به نام هیرسوتیسم (hirsutism) است. البته مشاوره زیبایی ن داشتن مو در صورت و همگی قسمتهای تن به صورت نازک و مختصر رنگ مسئله نگران کننده ای نیست. اما به محض آنکه در ساختار موهای بدن کمی تغییر ایجاد شود، باید به دنبال شیوه درمان بود. در این مقاله با جستار شناسایی قرص برای بهبود پرمویی در نسوان به اتفاق ما باشید.
نحوه درمان پرمویی در ن
پرمویی در نسوان زمانی نگران کننده است که علاوه بر حجم بالای مو در نقاط مختلفی از بدن، موهای ویس رنگ و ستبر در قسمتهایی مانند قفسه سینه، صورت، بازو، کمر و … دیده شوند.
جالب است بدانید که بر بنیاد پژوهشی که سپریدن شده است، ۵ تا ۱۰ درصد از نسوان از این مسئله مشقت می برند. پس اگر شما هم جزء این تقسیم از این افراد هستید، خیلی ناراحت نباشید چرا که فقط نیستید.
قرص برای درمان پرمویی در ن
برای درمان این مسئله در ن طریق های مختلفی هستی دارد که برخی از آنها هزینه بر بوده و باعث می شود که کل کس قادر به استفاده از آن نباشند. به همین انگیزه هنوز هم بسیاری از افراد به پیگیری ابتدایی ترین شیوه درمان، یعنی قرص برای درمان پرمویی در نسوان هستند.
قرص های ضد بارداری
دارو های هورمونی همچون قرص های بازداری از بارداری که در بر گیرنده هورمون های استروژن و پروژستین هستند، معمولا به دلیل آن که آندروژن ها را در بدن فرآوری می نمایند، پر مویی را نیز شفا می کنند.
اگر چه که این دارو ها معمولا عوارض همچون حالت تهوع، ناراحتی های معده و سرگیجه را برای مصرف کنندگان به به اتفاق دارند ولی برای بانوانی که هدف بازدارندگی از بارداری دارند، مناسب بوده و یک قرص برای شفا پرمویی در نسوان می باشد.
علاوه بر این پروا کنید که در صورتی که علت پر مویی در شما، تخمدان پلی کیستیک است، بهترین شیوه برای شفا پر مویی تفریق وزن می باشد.
کرم موضعی Eflornithine Vaniqa
این کرم موضعی ویژه مو های زائد صورت بانوان می باشد ولی تنها به کاهش رشد مو ها کمک کرده و مو های موجود را از بین نخواهد برد. بنابراین بهتر است از این کرم به به اتفاق درمان با لیزر کاربرد نمود.
این کرم را بایستی به طور موضعی بر روی نواحی که مو ها به صورت غیر طبیعی رشد نموده اند، استعمال نمایید.
فلوتامید
فلوتامید نیز اگر چه به علت وارض بسیار آن، کمتر برای شفا پرمویی یا هیرسوتیسم به کار می رود ولی در موارد کمیاب و یا پر مویی های غیر عادی می تاب از این دارو نیز برای شفا پر مویی ن استفاده نمود.
از جمله عوارض این دارو می تاب تهوع و استفراغ، اسهال، گر گرفتگی، اختلالات خواب، افزایش یا کاهش اشتها، دلنازک شدن ها، آسیب کبدی و … را نام برد.
دارو های استروئیدی
چنانچه انگیزه اصلی هیرسوتیسم یا پر مویی ن، کار و جنبش بیش از اندازه ی غدد فوق کلیه یا آدرنال باشد، می نا از دارو های استروئیدی کاربرد نمود. متعلق به جایی که معمولا عوارض این دارو ها بسیار است، بایستی مصرف آن ها با دوز پایین انجام گیرد.
از جمله عوارض این دارو ها نیز می تاب ناراحتی های گوارشی، افزایش خفگی خون، تغییرات خلقی و … را نام برد.
همراهان عزیز، به خاطر داشته باشید که بسیاری از مواردی که به عنوان قرص برای شفا پرمویی در ن مصرف می شوند، به چهره رسمی و از عقیده کل پزشکان تایید نشده اند. پس از مصرف سرخود این داروها متمایز خوداری کنید چرا که شرایط جسمانی و بالینی هر فرد به نسبت دیگر کسان متفاوت است. ممکن است دارویی برای شما کارساز باشد در حالی که برای سایر کسان حائز عوارض جانبی شدیدی باشد.
درباره این سایت